Cuplul care a șocat o lume întreagă! El are 63 de ani, ea doar 22 de ani. Ce s-a întâmplat după nuntă

Astăzi vă prezentăm cuplul care a șocat o lume întreagă! El are 63 de ani, iar ea doar 22 de ani. Cum s-au cunoscut, de fapt, și ce s-a întâmplat după nuntă?

Jeffrey Oberman a decis la vârsta de 60 de ani să plece din Canada. S-a mutat în Republica Domincană, lăsând treburile de acasă în grija copiilor. Avea nevoie să se regăsească la trei ani de la divorț.

Cuplul care a șocat o lume întreagă! El are 63 de ani, ea doar 22 de ani

A decis să se apuce serios de scris, pasiune pe care o lăsase mereu în umbră, pentru că trebuia să își întrețină familia. Aici a adoptat opt câini vagabonzi, iar în timpul liber urmărea o pagină de Facebook care prezenta cazuri de animale abandonate.

Așa a dat de ea, observându-i o postare. Alex avea atunci doar 20 de ani și locuia în Statele Unite ale Americii. Bărbatul a decis să îi scrie, apoi au început să vorbească în fiecare noapte la telefon. În cele din urmă, Jeffrey și-a făcut curaj și a invitat-o să îl viziteze.

Mama lui Alex, mai tânără și ea cu 10 ani decât actualul ei ginere, și-a făcut griji, dar a acceptat în cele din urmă să o lase pe tânără să plece în Republica Dominicană.

S-au cunoscut, iar mai puțin de un an mai târziu, cei doi s-au căsătorit. Însă, iubirea lor a trecut peste numeroase obstacole. Imediat după nuntă, au apărut problemele.

Rudele bărbatului au fost revoltate de decizia acestuia, acuzându-i pe soți că s-au cununat doar ca un schimb: el ar oferi bani, iar ea și-ar oferi corpul în schimbul comodității financiare.

Însă, Jeffrey a mărturisit, pentru Huffington, că tânăra lui soție are o inteligență peste medie și câștigă singură destui bani. În plus, el a decis ca după divorțul dureros să caute mai degrabă o parteneră care să îi ofere afecțiune decât pasiunea fizică.

Ce s-a întâmplat după nuntă

Din păcate pentru ei, problemele s-au înmulțit după căsătorie. Atunci când intră într-un restaurant, toată lumea presupune că ea este fiica lui Jeffrey. De asemenea, de multe ori bărbatul este acuzat că ar fi un abuzator manipulator, care i-a spălat creierul mult mai tinerei sale soții.

Mai mult decât atât, după ce s-au întors în Statele Unite ale Americii, au fost opriți pe aeroport. Ofițerul de acolo nu a crezut de la început că mariajul lor este unul valid, considerând că este vorba despre o căsătorie aranjată.

Citește și:

Povestea care a făcut înconjurul planetei! Un tată cu sindrom Down și-a crescut fiul care a devenit medic

Acasă la Moș Crăciun. Cum arată locul de poveste din Laponia

Fenomen fără precedent! Ce se întâmplă în zona arctică. Oamenii de știință trag un semnal de alarmă

Share: