Sms-uri și mesaje originale de Paște. Surprinde-ți prietenii și familia

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători din România, fiind sărbătorită de majoritatea populației, atât de cei creștini ortodocși, cât și de cei catolici sau de alte confesiuni. Această sărbătoare este prilej de bucurie, de împărtășire și de reînnoire spirituală, dar și de reuniune a familiilor și a prietenilor.

Iată o selecție de sms-uri și mesaje originale pentru Paște:

“Hristos a înviat! Sărbători fericite de Paște, pline de bucurie, speranță și iubire! Să aveți parte de liniște, sănătate și multe împliniri alături de cei dragi!”

„În ziua de Paște, să avem parte de pace și armonie, de sănătate și iubire, de bucurii și speranțe! Hristos a înviat, sărbători fericite!”

„Lumină lină să vă fie în suflet, iubirea să vă învăluie, iar speranța să vă dăruiască puterea de a învinge orice greutate! Să aveți un Paște minunat alături de cei dragi!”

„Hristos a înviat din morți, ca să ne dăruiască nouă viață! Să aveți parte de o primăvară plină de bucurii, iar Sărbătorile de Paște să vă aducă numai binecuvântări!”

„Fie ca lumina Învierii să vă lumineze calea și să vă aducă liniște și speranță! Un Paște fericit și binecuvântat să aveți, alături de cei dragi!”

„Sărbători fericite de Paște, pline de pace, iubire și fericire! Hristos a înviat și ne-a adus bucuria în suflet! Să aveți parte de tot ce este mai bun în această zi specială!”

„Sărbătoarea Învierii să vă umple sufletul de pace și liniște, iar lumina Sfintelor Sărbători de Paște să vă aducă numai bucurii! Hristos a înviat!”

„În noaptea sfântă de Înviere, să ne simțim uniți și plini de speranță! Hristos a înviat, să aveți parte de un Paște minunat, alături de cei dragi!”

Share: