Nick Jonas și Priyanka Chopra au devenit părinți pentru prima oară, cu ajutorul unei mame surogat

Bucurie mare în showbiz! S-a anunțat oficial că Nick Jonas și Priyanka Chopra au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi soți au apelat la ajutorul unei mame surogat.

Vestea bombă a venit tocmai când se zvonea că mariajul lor se apropie de final. Nu doar că nu divorțează, ci soții Jonas au ascuns în ultimele luni faptul că urmează să vină pe lume bebelușul lor.

Nick Jonas și Priyanka Chopra au devenit părinți pentru prima oară

Anunțul fericit a fost făcut simultan pe conturile celor doi soți, de pe rețelele de socializare. Recent, frumoasa actriță, în vârstă de 39 de ani, a recunoscut că își dorește să devină mamă. Soțul ei, în vârstă de 29 de ani, nu mai are alți copii.

„Suntem încântați să vă confirmăm că am devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Vă rugăm cu respect să ne înțelegeți că avem nevoie de discreție în aceste momente speciale și că ne vom concentra asupra familiei noastre. Vă mulțumim foarte mult!”, este mesajul postat de Nick Jonas și Priyanka Chopra, pe conturile lor de Instagram.

Cu toate că nu au dezvăluit sexul bebelușului în postările respective, Page Six a aflat că este vorba despre o fetiță.

„Este o parte importantă din dorințele noastre pentru viitor. Cu ajutorul lui Dumnezeu, se va întâmpla la momentul potrivit”, dezvăluia soția lui Nick Jonas, într-un interviu.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani, într-o ceremonie luxoasă, care a durat timp de trei zile. Cu toate că au un program haotic, Nick și Priyanka au dezvăluit că viața lor amoroasă este și acum una extrem de activă.

Citește și:

Adele a făcut anunțul cu lacrimi în ochi! Fanii sunt devastați

Ce semnificație are și cât valorează inelul de logodnă primit de Megan Fox de la Machine Gun Kelly

Matthew Perry va scrie o carte despre serialul Friends și despre dependența lui

Share: