Dezvăluirea care răstoarnă tot! Ce studii are, de fapt, Mihai Gâdea

Jurnalistul Valeriu Nicolae a făcut acum dezvăluirea care răstoarnă tot! S-a aflat ce studii are, de fapt, Mihai Gâdea. Nu este ceea ce se credea până acum.

Multă vreme, s-a scris în presă că ar fi terminat un doctorat în istorie. Însă, Nicolae contrazice informația apărută în spațiul public până acum, pe mai multe site-uri din țara noastră.

Dezvăluirea care răstoarnă tot! Ce studii are Mihai Gâdea?

În perioada în care s-a scris că realizatorul de la Antena 3 ar fi obținut doctoratul în istorie el nu avea nici măcar vârsta potrivită pentru a fi admis. Mai mult decât atât, Valeriu Nicolae se arată interesat de lectura presupusei lucrări de doctorat, în cazul în care această există totuși.

Ce studii are Mihai Gâdea. „Singura facultate pe care pare să o fi terminat Mihai Gâdea este o facultate adventistă în anul 2000. Mihai Gâdea avea 22 de ani în 1999 și în concluzie nu avea cum să obțină un doctorat în istorie sau să se fi înscris la doctorat în 1999. Sigur că domnul Gâdea nu este vinovat pentru calitatea execrabilă a jurnalismului de la noi din țară.

Un vajnic luptător pentru adevăr, domnia sa sunt convins că nu are niciun interes de a promova o minciună nenorocită (securistă cum ar spune invitatul permanent al emisiunii sale domnul Ciuvică) chiar dacă îl avantajează. În cazul în care este doctor aș fi foarte interesat să îi citesc teza. Bănuiesc că și Emilia Sercan ar fi foarte interesată.

Presupun că nu este secretizată opera. Iar dacă doctoratul „l-a câștigat” ar fi important de știut la ce joc. Bingo, șeptică, macao, remi, sinteza zilei?”, este mesajul postat de Valeriu Nicolae, pe contul lui de Facebook.

Ce studii are Mihai Gâdea. Citește și:

Unde a disparut cu adevarat Mihai Gadea. Nu a mai fost vazut la Antena 3 timp de doua saptamani

Giuliano Stroe, apel disperat! Din ce bani a ajuns să trăiască acum Micul Hercule

Ultimele imagini cu Ghiță Mureșan. Anunțul făcut din SUA de fostul baschetbalist

Share: