Motive pentru care partenerul și-a pierdut interesul pentru tine

O relație nu poate să reziste atunci când nu este iubire sau atunci când partenerii nu fac efort. Dacă unul dintre parteneri își pierde interesul, relația e greu de salvat. Motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt numeroase. Află de ce partenerul nu mai este atras de tine, conform zodiacului.

Zodiacul îți dezvăluie motivele

Berbecii au o viziune materialistă despre viață și nu pot să stea lângă oameni plictisitori. Dacă începi să-i plictisești, berbecii își pierd interesul și te părăsesc. Taurilor nu le place să se grăbească într-o relație. Nu fac declarații din prima săptămână de relație. Dacă îi sunați prea des sau încercați să intrați în timpul lor, își vor pierde interesul.

Gemenii caută un partener care poate să țină pasul cu ei. Dacă nu reușești să faci acest lucru, gemenii nu vor ezita să zică “next”. Racii sunt persoane care au o sensibilitate deosebită. Ei nu se aruncă cu capul înainte într-o relație ci sunt mai degrabă sceptici. Durează mult timp până le câștigi încrederea și dacă le-o trădezi, te vor părăsi.

Leii sunt destul de egoiști și le place să primească multă atenție. Le place să le oferi cadouri și să faci gesturi de iubire. Dacă te răcești și nu le oferi suficientă atenție, nu se mai vor mai simți atrași de tine. Fecioarele nu se încurcă cu oricine și dau dovadă de multă prudență. Ele vor să fie sigure de intenția ta.  Dacă nu ești așa cum speră ele, nu așteaptă să te schimbi.

Trebuie să-ți cunoști partenerul

Balanțele caută parteneri pe care să îi asculte și care să fie dispuși să asculte la rândul lor. Nu le place atunci când vorbești doar despre tine. Vor crede că ești un om egoist și se vor îndepărta. Scorpionii cer foarte multă răbdare și efort. Dacă nu sunt pregătiți să meargă mai departe într-o relație și tu grăbești lucrurile, vei fi refuzat categoric.

Săgetătorii nu pot fi ținuți în frâu. Ei nu vor să aibă o relație monotonă și plictisitoare și vor fi mereu în căutarea aventurii. Acceptă-i așa cum sunt sau te vor părăsi. Capricornii sunt foarte implicați în cariera lor. Este posibil să nu poată face față unei relații. Cea mai mare parte din timp este dedicată profesiei.

Vărsătorii sunt spirite libere și independente. Nu le place să fie presați, stresați sau să stea lângă persoane insistente. Deci nu-i sufoca prea mult pentru că vor pleca de lângă tine. Peștii vor căuta întotdeauna confirmări de la tine. Dacă nu au siguranța că sunt iubiți, peștii nu se vor deschide în fața ta.

Share: