Mercur retrograd în zodia Vărsător. Ce se întâmplă cu cele 4 semne zodiacale, Apă, Aer, Pământ și Foc, începând cu 14 ianuarie 2022

Mercur retrograd în zodia Vărsător. Află cum te va influența pe plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru perioada acesta, începând cu 14 ianuarie 2022.

Îți arată acum ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Urmează o perioadă intensă pentru toți cei 12 nativi. Ce îți rezervă astrele, în funcție de semnul zodiacal.

Citeste si: Cele 7 chakre ale corpului tău. Echilibrul dintre minte, corp și spirit

Mercur retrograd în zodia Vărsător. Ce se întâmplă cu cele 4 semne zodiacale

Berbec

Este o perioadă agitată pe plan personal. Ai foarte multe probleme de rezolvat și duci cu succes la bun sfârșit toate aceste obligații. Însă, asta ar putea crea probleme în relația de cuplu.

Taur

Descoperi niște oportunități noi pe plan profesional. Ai parte de mult noroc în această perioadă și reușești să câștigi mulți bani.

Gemeni

Îți descoperi noi talente, iar pasiunea ta are toate șansele să devină o afacere de succes. Nu uita însă că este nevoie de un efort considerabil din partea ta.

Rac

Mercur retrograd în zodia Vărsător. Mercur retrograd îți aduce niște avertismente pe planul legat de sănătate. Ai mare nevoie de o pauză, responsabilitățile prea multe te dărâmă fizic și psihic.

Leu

Urmează o perioadă în care grijile se amestecă adesea cu bucuriile. Cineva te ajută să rezolvi problemele urgente, dar situația dificilă din ultima perioadă îți dă stări de agitație.

Fecioară

Este o perioadă în care multe persoane vor dispărea din viața ta. Însă, nu trebuie să te sperie acest lucru. Se cern energiile din jurul tău, iar tu rămâi cu tot ce este mai bun.

Citeste si: Starea sufletească influențează imunitatea organismului

Horoscopul pentru 2022. Ei se vor îmbogăți anul acesta

Balanță

Mercur retrograd în zodia Vărsător. Treci printr-un test dur pe care ți-l scot în cale astrele. Reușești să depășești orice obstacol pentru că ai învățat niște lecții importante din trecut.

Scorpion

Mercur retrograd te învață o lecție extrem de importantă! Trebuie să înveți că nu poți să lupți doar tu în viață, că este în regulă să ceri ajutorul, dar și că trebuie să mai asculți și de sfaturile celor din jurul tău.

Sagetător

Planurile îți sunt date peste cap în această perioadă. Încearcă totuși să privești părțile bune din această situație și să fii pregătit pentru orice posibilitate. Nu se știe de unde apare brusc norocul.

Capricorn

Mercur retrograd în zodia Vărsător. Parcă ai lipici la țepari. Dai de mulți oameni care știu doar să profite de tine, însă asta înseamnă că a venit momentul ca tu să fii cel care impune niște limite.

Vărsător

Este un an al schimbărilor. Nu va fi totul floare la ureche, dar rezultatul este cel care contează. Era și timpul să te pui pe primul plan.

Pești

Au apărut în viața ta persoane noi, care ți-au devenit rapid dragi. Astrele îți scot în cale lecții noi, dar trebuie să ai grijă cât de mult te încrezi, de fapt, în cei din jurul tău.

Citeste si: Află care este dorința ta secretă în funcție de zodie

Share: