Lună Nouă în zodia Vărsător – 1 februarie 2022. Răsturnare de situație pentru 3 zodii

Lună Nouă în zodia Vărsător. Află cum te va influența pe plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru perioada acesta, începând cu 1 februarie 2022.

Îți arată acum ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Urmează o perioadă intensă pentru toți cei 12 nativi. Ce îți rezervă astrele, în funcție de semnul zodiacal.

Citeste si: Cele mai zgârcite zodii. 3 nativi care se gândesc numai la bani

Lună Nouă în zodia Vărsător – 1 februarie 2022

Berbec

Apar niște informații alarmante, care te îngrijorează pe plan profesional. Te gândești tot mai serios să începi să pui niște bani deoparte, pentru că vin niște vremuri grele.

Taur

Ești tot mai stresat din cauza problemelor financiare. Ai picat la mijloc la locul de muncă, iar lucrurile nu s-au terminat bine pentru tine. Trebuie să te ridici și să lupți mai departe.

Gemeni

Ai o perioadă în care ești pus pe distracție. Simțul umorului nu te părăsește niciodată, nici măcar în cele mai dificile situații. Ai avut însă destule clipe grele în ultima vreme, așa că meriți asta.

Rac

Lună Nouă în zodia Vărsător. Tragi din greu pe plan profesional, însă asta îți poate aduce și momente tensionate pe plan personal. Nu trebuie să lași munca să îți ocupe tot timpul.

Leu

Din păcate, ai parte de probleme pe plan financiar. Așteptai niște bani pentru munca depusă, dar persoanele care trebuiau să te plătească se cam fac că plouă.

Fecioară

Trebuie să te organizezi mai bine. Ai obiceiul foarte prost să te apuci de mai multe treburi deodată, dar nu reușești să termini niciuna cum se cuvine.

Citeste si: Trei zodii cu inima de piatră. Nu te vor iubi niciodată cu adevărat

Răsturnare de situație pentru 3 zodii

Balanță

Lună Nouă în zodia Vărsător. Ești pus pe călătorii, simțeai nevoia să mai ieși din casă. Cu această ocazie, descoperi niște locuri și niște oameni care te impresionează.

Scorpion

Ai parte de succes pe toate planurile, dar apare și o răsturnare de situație pe plan sentimental. Din fericire însă, tot răul este spre bine, la final.

Sagetător

Orgoliul te face să îți dai prea multă importanță, dar viața îți dă o lecție dură. Descoperi că ai mai mult de câștigat dacă rămâi modest și îți estimezi în mod corect capacitățile.

Capricorn

Lună Nouă în zodia Vărsător. Te-ai gândit pentru multă vreme, dar a venit momentul să schimbi cariera. Nu te mai regăsești deloc în ceea ce faci acum și simți că ești pregătit pentru noile provocări.

Vărsător

Te-ai lăsat cam mult pradă viciilor, dar nu ți-ai dat seama pentru că ți-ai imaginat că o cantitate redusă nu dăunează. Nu uita că dependența este foarte periculoasă și te păcălește ușor.

Pești

Niște persoane din jurul tău încep să răspândească niște zvonuri urâte la adresa ta. Din fericire, adevărul a ieșit în cele din urmă la iveală, iar imaginea ta a fost restaurată.

Citeste si: Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Care este luna ta ghinionistă în 2022, în funcție de zodie

Share: